Fenyőfák elszállítása

Értesítjük Balatonfüred Város lakosságát, hogy a karácsonyfák díjmentes elszállítása 2023. január 11-én és 18-án történik a város területén. Kérjük Önöket, hogy a karácsonyfákat az ingatlan elé, illetve társasházas övezetben a hulladékgyűjtő edények mellé szíveskedjenek kihelyeznia megadott időpontokban reggel 7 óráig.

Az ügyfélszolgálat évvégi nyitvatartása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy évvégén az alábbiak szerint változik a közös Ügyfélszolgálat nyitvatartása: december 21-én 15 órától 2023. január 1-ig: ZÁRVA január 2-3-án: LELTÁR MIATT ZÁRVANYITÁS: 2023. január 04. (szerda) 7 óra Bejelentéseiket a probiort@probiort.hu, illetve hulladékszállítási ügyekben: a bfhullkft@bfhullkft.hu email címeken tehetik meg. BALATONFÜREDI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT. (honlap címünk: www.bfhullkft.hu)

Zöldhulladék-szállítás decemberben

Tájékoztatjuk balatonfüredi ügyfeleinket, hogy Balatonfüred Város Önkormányzatának megrendelése alapján 2022. december 7-én, szerdán is biztosítjuk a zöldhulladékok elszállítását.A zöldhulladékot továbbra is csak az erre a célra rendszeresített, barna színű hulladékgyűjtő edényben, illetve a Társaságunk által forgalmazott, lebomló zsákban lehet kihelyezni a szállítási nap reggel 6 óráig.

Ünnepi menetrend

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2022. október 31-én, hétfőn és november 1-én, kedden a hulladékszállítás menetrendje változatlan lesz az érintett településeken.

Hulladékszállítási menetrend változás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2022. október 17-vel kezdődő héttől a hulladékszállítás a téli menetrendre változik. A változásokról a hulladékszállítási menetrend menüpont alatt szíveskedjenek tájékozódni.A nyaralótulajdonosoktól október 15-ig szállítjuk el a hulladékokat.

Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés

Balatonfüred város Önkormányzata elektronikai hulladékgyűjtést szervez 2022.10.01.-én szombaton, 7 órától 12 óráig, a Probio Zrt. telephelyén (8230 Balatonfüred, Fürdő u. 20.) a benzinkút mellett. Ingyenesen elhelyezhetőek: Háztartási nagygépek (hűtő, fagyasztó, tűzhely, mosógép stb.) Háztartási kisgépek (porszívó, vasaló, kávéfőző stb.) Információs és távközlési berendezések (számítógép, monitor, mobiltelefon, fénymásoló stb.) Szórakoztató elektronikai készülékek (TV, hifi-torony, fényképezőgép stb.) … Olvass tovább

Edény átvételi lehetőség szeptemberben

Tájékoztatjuk Tisztelt Ingatlanhasználókat, hogy a zöldhulladék gyűjtésére szolgáló barna (csak balatonfüredi ingatlan tulajdonosok részére), valamint a szelektív hulladékok gyűjtésére szolgáló sárga (állandó szerződéssel rendelkezők részére), 120 literes edény átvételére újból lehetőség nyílik Társaságunknál.Az edények átvételére csak azok a természetes személy ingatlanhasználók jogosultak, akik hulladékszállítási szerződéssel rendelkeznek és eddig még nem vettek át edényt. A korábban … Olvass tovább