Karácsonyfák elszállítása

Értesítjük Balatonfüred város lakosságát, hogy a helyi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételének rendjéről szóló rendelet értelmében a karácsonyfákat 2020. január 8-án, szerdán, valamint 15-én, szerdán társaságunk díjmentesen szállítja el a város területén. Kérjük Önöket, hogy a karácsonyfákat az ingatlan elé, illetve társasházas övezetben a rendszeresített hulladéktároló mellett összegyűjtve szíveskedjenek elhelyezni a megadott időpontig.

Hulladékszállítás ünnepi menetrend

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az év végi ünnepek alatt az alábbiak szerint változik a hulladékszállítás az érintett településeken. A listában nem szereplő időpontokban és településeken a hulladékszállítás rendje változatlan.   Kommunális hulladékszállítás Szelektív hulladékszállítás Balatoncsicsó december 25. helyett december 23-án, január 1. helyett december 30-án   Barnag december 25. helyett december 23-án, január 1. helyett … Olvass tovább Hulladékszállítás ünnepi menetrend

Ügyfélszolgálati zárvatartás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a PROBIO ZRT. és a BALATONFÜREDI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT.  közös ügyfélszolgálatának nyitvatartása az alábbiak szerint változik az ünnepek alatt. 2019. DECEMBER 23-TÓL (HÉTFŐ) 2020. JANUÁR 01-IG (SZERDA): ZÁRVA NYITÁS: 2020. JANUÁR 02. (CSÜTÖRTÖK) 8 ÓRA

Edényátvételi lehetőség novemberben

Tájékoztatjuk T. Ügyfeleinket, hogy 2019.november 12-én, kedden 8-15 óra között működési területünkön lévő állandó szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére szelektív hulladék gyűjtő edény, valamint balatonfüredi ingatlantulajdonosok részére zöld hulladék gyűjtő edény átvételére lesz lehetőség.

Hulladékszállítási menetrend változás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2019. október 14-i héttől a hulladékszállítás menetrendje változik. A változásokról a hulladékszállítási menetrend menüpont alatt szíveskedjenek tájékozódni. A nyaralótulajdonosoktól 2019. október 14-én és 15-én még elszállítjuk a kommunális hulladékokat.

Edényátvételi lehetőség szeptemberben

Tájékoztatjuk T. Ügyfeleinket, hogy 2019.szeptember 17-én, kedden 8-15 óra között működési területünkön lévő állandó szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére szelektív hulladék gyűjtő edény, valamint balatonfüredi ingatlantulajdonosok részére zöld hulladék gyűjtő edény átvételére lesz lehetőség.